Discussion
José Limón Dance Foundation Announced: Alan Danielson Passed Away on Wednesday, Fabruary 12, 2014
By date / By rating
MOST POPULAR
-
Tragédie – Touching the essence of the human kind
Reviews -
Scandal in Hannover - Choreographer Marco Goecke attacked a critic
News -
On the move – Christian Spuck’s Goodbye to Zürich in Three Parts
Reviews -
Monkey off My Back or the Cat's Meow – A Double-Edged Celebration of Artistic Freedom
Reviews -
Czech Dance News will organize workshops for Czech dance critics with authors from Norway, England and Hungary
News
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE
včera
Nataša Novotná
Paní či slečno Vildungová,... po dlouhé době!
Můj právník vám vzkazuje, že paragraf na pomluvu, aj., stále…
S Natašou Novotnou o Rain Dogs, gaga a práci nejen v Ostravě: „Kvalita tanečníků je na prvním místě.“
včera
Nataša Novotná
Dobrý den pane Slavický,hluboce si vás vážím, již dlouhodobě. Mnohé jsem o vás slyšela, z úst vašich skvělých…
S Natašou Novotnou o Rain Dogs, gaga a práci nejen v Ostravě: „Kvalita tanečníků je na prvním místě.“
před 3 dny
Jaroslav Slavický
Milá Natašo!Se zájmem jsem si přečetl Váš rozhovor připravený Ivanou Kloubkovou a uveřejněný na TA v únoru. Četl jsem…
před 6 dny
Petra Dotlačilová
Chtěla bych k tomuto doplnit, že sama moc nevím, k čemu odkazuje ono (Dotlačilová 2022). Možná k Zoom schůzce, která…Výsměch taneční teorii
před 11 dny
Ales Hudec
Příspěvek píšu pro orientaci případných zájemců o představení. Přikláním se souhlasně k recenzi. K cirku alá La putyka a…Krajina těla – Nezdařilá přehlídka ohebnosti a síly
před 23 dny
Jana Vildungová
S paní či slečnou Novotnou mám dlouhodobý problém!S Natašou Novotnou o Rain Dogs, gaga a práci nejen v Ostravě: „Kvalita tanečníků je na prvním místě.“
Lucie Burešová
To, co se do tohoto sloupku nevešlo, rozebírám podrobně za autorku citovaného článku zde:…Výsměch taneční teorii