Touha rozhodovat se správně. MOVE fest uvede představení The Choice

Na MOVE festu se ve středu 4. října představí projekt s názvem The Choice. Jde o čtyřicetiminutové taneční představení o touze a přání rozhodovat se správně a o nedosažitelném pocitu mít konečně dost. Vykresluje tři charaktery, které neúnavně „něco“ hledají a chtějí stále víc a víc. Jsou obklopeny nekonečnými možnostmi, ale jejich motivace a směr nemusí být vždy svobodnou volbou. To je vede k ustavičnému soupeření a konfrontaci s ostatními. Dosažení vytouženého cíle však mnohdy není zárukou nalezení klíče k životnímu štěstí a pocitu satisfakce.

Foto: Filip Beránek

Foto: Filip Beránek

Choreografii připravil španělský tanečník a choreograf z Les Ballets de Monte Carlo Asier Edeso, hudbu k The Choice složil Ben Stone. Projekt vznikl z kolektivní touhy vytvořit nové originální taneční představení. V jeho rámci vystoupí mimo jiné bývalá sólistka baletu Národního divadla moravskoslezského Markéta Pospíšilová nebo umělec Igor Orozovič.

Premiérově uvede představení The Choice 4. října MOVE fest, 10. října ho poté nabídne Meet Factory v Praze a 24. října Moving station v Plzni.

Zdroj: MOVE fest

Témata článku

Meet FactoryMoving Station

OstravaPlzeňPraha

Tanec

MOVE fest

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: