Výběrové řízení na pozici ředitele Taneční konzervatoře Brno

Jihomoravský kraj jako zřizovatel Taneční konzervatoře Brno, příspěvkové organizace, vypisuje výběrové řízení na pozici ředitele nebo ředitelky této vzdělávací instituce, která je zaměřena na umělecké vzdělávání v oblasti tance. Cílem je najít zkušeného odborníka s jasnou vizí pro rozvoj a modernizaci uměleckého vzdělávání, který bude schopen čelit výzvám spojeným s řízením školy a implementací nových trendů v umělecké tvorbě.

Výběrové řízení na pozici ředitele Taneční konzervatoře Brno

Výběrové řízení na pozici ředitele Taneční konzervatoře Brno

Taneční konzervatoř představuje vzdělávací zařízení s uměleckým zaměřením na taneční obor. Škola nabízí osmiletý studijní program, který žákům poskytuje komplexní vzdělání od všeobecného přes odborné až po speciálně odborné s umělecko-pedagogickými předměty.

S vlastní jídelnou a domovem mládeže škola poskytuje komplexní zázemí pro své studenty. V současnosti se zde vzdělává 135 studentů pod vedením 44 pedagogických a 12 nepedagogických pracovníků. Úspěšné řízení školy vyžaduje úzkou spolupráci s divadly, odborníky z oblasti tanečního vzdělávání doma i v zahraničí a pořádání akcí nad rámec běžného školního provozu. Dobrým předpokladem je celková vize a koncepce ke zlepšení podmínek ve vzdělávání pro studenty, tak aby byli konkurenceschopní, což představuje výzvu pro budoucího ředitele či ředitelku. Zřizovatel očekává, že nové vedení povede školu k dalšímu rozvoji a inovacím v oblasti uměleckého vzdělávání a tvorby.

Více o škole: https://tkbrno.cz/

 

Odměny:

  • Mzda 53 000 – 65 000 Kč měsíčně (13. platová třída, uvedený rozptyl zohledňuje platový stupeň a příplatek za vedení)
  • Osobní příplatek až do 14 000 Kč měsíčně – přiznáván po naplnění podmínek zpravidla po 3 měsících trvání výkonu funkce
  • Odměna za splnění mimořádného nebo zvlášť významného pracovního úkolu
  • Příležitost vést uznávanou instituci a formovat budoucnost uměleckého vzdělávání.

Důležité termíny:

  • Uzávěrka pro podávání přihlášek: 22. března 2024
  • Předpokládaný termín nástupu: 1. srpna 2024

Přihlášky s požadovanými dokumenty zasílejte na adresu Jihomoravského kraje, Krajský úřad Jihomoravského kraje, odbor školství, Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno. Podrobné informace o výběrovém řízení a podmínkách účasti naleznete zde.

Zdroj: Tisková zpráva

Témata článku

Taneční konzervatoř Brno

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: