Bratři v tricku oslaví 10 let Speciálním speciálem na Jatkách78

LOV (Bratři v tricku a Holektiv).

LOV (Bratři v tricku a Holektiv).

Žonglérské duo Bratři v tricku slaví 10 let od svého založení. Během narozeninové oslavy nazvané příznačně Speciální speciál představí svá nejstarší žonglérská čísla a odvypráví příběh od roku 2009, kdy poprvé společně vystoupili. Nebudou chybět vybraná čísla ze všech jejich inscenací – Malíři, Prasečí Cirkus, Plovárna, Funus, Běžkařská odysea nebo jejich prozatím poslední inscenace Lov. Oslavy Sezóny X se odehrají v neděli 20. října 2019 v prostoru Jatka78.

V jednom večeru stihneme ujet běžkařský maraton, kondolovat na funusu, chytat lelky na plovárně i ulovit pořádnou zvěřinu! Uvidíte, co jste už dost možná viděli, ale i to, co ani nečekáte,“ slibují Bratři v tricku, žongléři Adam Jarchovský a Václav Jelínek. Sezóna X shrnuje 10 let jejich společné práce. V jednom večeru tak návštěvníci uvidí úryvky ze všech jejich inscenací, chybět nebude ani improvizace a celý večer obohatí hosté, kteří v průběhu let s autorskou dvojicí spolupracovali. O hudební doprovod se postará kapela Tygroo.

V letošní sezoně odehráli Bratři v tricku stovky představení, se kterými objeli doslova polovinu zeměkoule. Za poslední měsíce vystoupili na Taiwanu, v Rusku, Polsku, Belgii, Velké Británii či Francii. „Celé léto jsme strávili na cestách. S Běžkařskou odyseou jsme najezdili desetitisíce kilometrů. Máme obrovskou radost, že český humor slaví úspěch napříč kulturami. Teď už se ale těšíme na české publikum,“ zve na oslavy Michaela Holbíková, producentka souboru.

Zdroj: Bratři v tricku

Témata článku

Bratři v tricku

Jatka78

Nový cirkus

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: