Divoká karta Tanečních aktualit - získejte servis v hodnotě 50.000 Kč

V rámci programu Sbal ho! na festivalu Malá inventura představila redakce Tanečních aktualit svůj nový projekt nazvaný Divoká karta. „Uvědomuje si, jak je těžké pro začínajícího profesionálního umělce začít a že s omezenými zdroji mnohdy vznikne kvalitní dílo, které nemá v rozpočtu prostor na potřebnou propagaci zaručující jeho adekvátní návštěvnost. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli uspořádat soutěž o Divokou kartu TA – komise složená z řad redaktorů a dalších oborových odborníků vybere projekt, který bude podpořen Tanečními aktualitami ve své další mediální existenci. Součástí bude nejen inzerce a propagace zdarma, ale také konzultační činnost a poradenství. Soutěž̌ tak podpoří připravenost argumentace projektů, pomůže zvýšit konkurenceschopnost subjektu nejen na poli místní rušné umělecké scény a celkovou vzdělanost v užívání nástrojů marketingu, propagace i vícezdrojového financování,“ dodává šéfredaktor Josef Bartoš. V porotě zasednou Yvona Kreuzmannová, Adriana Světlíková, Josef Bartoš, Lucie Hayashi a Daniela Machová.

Divoká karta Tanečních aktualit - získejte servis v hodnotě 50.000 Kč

Divoká karta Tanečních aktualit - získejte servis v hodnotě 50.000 Kč

Potencionální zájemci musí splnit následující požadavky. Pro účast je nezbytné vysvětlit záměr projektu, který bude vyjadřovat vizi, motivaci a potenciál. Dále je nutné dodat nestrukturované CV, libovolné přílohy (fotografie, video, link, podcast, prezentaci, malbu apod.) a mít založen profil v Databázi tance.

Kritérii hodnocení jsou vize a záměr projektu, originalita, nový vítr a potenciál žadatele pro realizaci projektu. Uzávěrka přihlášek je 22. března, vyhlášení výherce proběhne na Gala closing České taneční platformy 3. dubna.

Výhra (platí pro období od 1. 8. 2020 do 31. 7. 2021) zahrnuje následující:
- konzultační činnost v oblasti plánování, tvorby rozpočtu, propagačních strategií, fundraisingu ad.
- mentoring v oblasti PR, tvorby vizuálů, grafických podkladů, psaní tiskových zpráv, reportů, anotací apod.
- poskytnutí mediálního prostoru TA:
            rozhovory s tvůrci, sdílení na sociálních sítích TA a rozeslání v Newsletteru TA
            150 dní bannerových upoutávek na tanecniaktuality.cz a databazetance.cz
            zveřejňování tiskových zpráv
            zveřejnění pozvánky na vybrané akce v diáři TA, na Facebooku a Instagramu TA

Celková výhra čítá služby v hodnotě až 50.000,- Kč.

V případě výhry bude laureát povinen na všech propagačních i jiných materiálech uvádět logo Tanečních aktualit a informaci, že projekt získal Divokou kartu TA. Akce se mohou účastnit právnické i fyzické osoby nad 18 let.

Link na dotazník pro zájemce zde.
 

Sbal ho! Malá inventura. Foto Clara Zangová.

Zdroj: Taneční aktuality

Témata článku

Česká taneční platformaDivoká karta TATaneční aktuality

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: