24. narozeniny ROXY/NoD

24. narozeniny ROXY/NoD

24. narozeniny ROXY/NoD

Blíží se 24. narozeniny klubu ROXY s názvem BE24. ROXY a Experimentální prostor NoD se představí jako jeden celek a slavit se bude od 14. do 28. října 2016. V těchto dvou týdnech čeká na návštěvníky program plný parties, koncertů, performance, divadel a výstav.

Experimentální prostor NoD zahájí narozeninové oslavy v pátek 14. října vernisážemi v Galerii NoD. „Výstava Vesmír reprezentuje skupinu umělců různých generací, kteří k tématu přistupují z různých úhlů pohledu a využívají rozmanité výrazové prostředky od malby, grafiky a objektu až k videu a instalaci. Ve Video NoD proběhne ve stejný den vernisáž výstavy Gabriely Procházky s názvem Oceania a blízké (známé) vzdálené světy. Křižovatku ulic Dlouhá a Rybná ozdobí na jeden rok nový výtvarný objekt, tentokrát pod názvem Spolu, který jako narozeninový dárek pro NoD a ROXY připravil Lukáš Rittstein,“ dodávají zástupci Experimentálního prostoru NoD.
Teatro NoD naváže narozeninovým programem v sobotu 15. října performancí s názvem The Brain Piece americké choreografky a režisérky Jody Oberfelder. „Ta se snaží zachytit ,tanec‘, který nepřetržitě probíhá v našich hlavách a oživit vnitřní život mozku,“ vysvětlují zástupci Experimentálního prostoru NoD. V pondělí 17. října proběhne premiéra nového tanečního projektu Jany Vrány s názvem Resolution. V úterý 18. října se představí slovenská performerka Sláva Daubnerová v sólové pohybově – vizuální performance Untitled, inspirované pocitem pominutelnosti. Divadelní program zakončí v sobotu 22. října brněnské divadlo Buranteatr se svou inscenací Univerzální sci-fi, která si, jak název napovídá, vezme na paškál literární a filmový žánr.

Více informací na www.nod.roxy.cz

Zdroj: Experimentální prostor NoD

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: