Blíží se Dance Life Expo 2015

Blíží se Dance Life Expo 2015

Blíží se Dance Life Expo 2015

Pro všechny milovníky tance se o víkendu od 6. do 8. listopadu 2015 otevřou brány brněnského výstaviště s veletrhem tance Dance Life Expo 2015. Po roce se opět pod jednou střechou sejdou tanečníci všech myslitelných žánrů a stylů, aby prostřednictvím kurzů, workshopů, ukázek tanců a choreografií i v rolích vystavovatelů ukázali návštěvníkům mnohostrannou tvář tanečního světa.
Dance Life Expo představuje spojení tanečního festivalu a veletrhu určeného pro aktivní tanečníky i veřejnost. Nabízí širokou škálu tanečních stylů, které si lze vyzkoušet na workshopech různých úrovní. Pro návštěvníky jsou připraveny 3 dny plné tance ve všech jeho podobách. „Máme připraveno zhruba 150 workshopů v 9 studiích. Workshopy budou probíhat od pátku odpoledne až do nedělního odpoledne, většina studií bude umístěna v pavilonu E v prvním patře. Street Dance Factory najdete v přízemí ve Street Parku. Dance Life Expo je univerzální meeting pro všechny se zájmem o hudbu a tanec. Pro některé z návštěvníků to může představovat začátek aktivní činnosti, pro pokročilejší tanečníky přinese veletrh možnost konfrontace, inspirace, sdílení zkušenosti a informací. Pro ostatní jednoduše zábavu a příjemně strávený čas. Věříme, že si každý najde to své,“ dodávají organizátoři.
Stejně jako v předchozích ročnících se uskuteční flash mob, ve kterém půjde o překonání rekordu v počtu tanečníků tančících stejnou choreografii na jednom místě. „Očekáváme každého, kdo se chce bavit a zažít skvělou atmosféru, loňský zážitek s Geňou byl skvělý. Letos se mohou diváci těšit na Jirku Mádla a Ondřeje Sokola. Hlavní protagonisté jsou zárukou vtipné improvizace, zábavy a neopakovatelné atmosféry,“ uzavírají organizátoři.

Odkaz na flash mob zde.
Více informací na www.dancelifeexpo.cz

Zdroj: Dance Life Expo

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: