Dance Life Expo se blíží – soutěžte s námi o vstupy

Taneční veletrh Dance Life Expo začíná už v pátek 8. listopadu a potrvá přes celý víkend. Na tři dny budou v pavilonu E brněnského výstaviště BVV vystavěny divadelní a show scény, studia pro workshopy a mnoho stánků, kde si budou moci návštěvníci koupit taneční oblečení a obuv oblíbených značek a dozví se spoustu zajímavých informací ze světa tance. Během veletrhu se budou na scénách prezentovat profesionální tanečníci klasického, moderního, současného a společenského tance, budou probíhat představení hip hop a show dance, pole dance, stepu a mnoha dalších stylů. Vystoupí zde i studenti tanečních škol a amatérští tanečníci. Na Tanečních aktualitách máte možnost získat vstupenky na tuto unikátní akci za poloviční cenu nebo dokonce zcela zadarmo v naší soutěži: http://www.tanecniaktuality.cz/soutez-o-vstupenky/#c6674
Jaké hvězdy čekají na návštěvníky Dance Life Expa? Workshopy jazzového tance povede jedna z nejoblíbenějších zahraničních lektorek Sirpa Möksy. Do klasického tance zájemce zasvětí primabalerína Adéla Pollertová, moderní taneční styly přiblíží další z povolaných odborníků Agurtzane Pérez Olóriz, pedagožka Tanečního centra Praha.
Různé styly street dance vás naučí Shannon Whichaway Mabra z USA, Michael Lamarre aka Niako nebo Queensy z Francie. Nebudou chybět orientální tance, které budou v rukách pedagogů z Ukrajiny, německa, Anglie, Indie nebo Egypta.
Na návštěvníky čeká také hvězdy pole dance z Ruska Evgeny Greshilov a Anastasia Skukhtorova. Nebudou chybět ani standardní a latinskoamerické tance, které se u nás těší po celé generace neutuchající oblibě.

Seznam všech lektorů a účinkujících najdete na: http://www.dancelifeexpo.cz/umelci/

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: