Divoká karta Tanečních aktualit je stále ve hře

I na nouzovém stavu se dají najít pozitiva. Jedním z nich je například prodloužení uzávěrky Divoké karty Tanečních aktualit. Zájemci se tak mohou stále ucházet o mediální podporu a konzultace v hodnotě 50.000,- Kč.

Divoká karta Tanečních aktualit je stále ve hře

Divoká karta Tanečních aktualit je stále ve hře

Šéfredaktor Tanečních aktualit a zároveň předseda komise, která výherce Divoké karty vybírá, Josef Bartoš dodává: „Uvědomujeme si, jak je těžké pro profesionálního aspiranta začít a že s omezenými zdroji mnohdy vznikne kvalitní dílo, které nemá v rozpočtu prostor na potřebnou propagaci zaručující jeho adekvátní návštěvnost. Přitom v době digitálního marketingu se jedná o zcela klíčový aspekt produkce jakékoliv inscenace. Umělec tvoří zejména pro své obecenstvo. Když se ale o něm nedozví, vytváří drahocenné ‚nadarmo‘. A to už dále nechceme připustit.“

Původní podmínky přihlášek zůstaly nezměněny (veškeré informace zde: https://www.tanecniaktuality.cz/divoka-karta). Redakce Tanečních aktualit se však rozhodla posunout uzávěrku do 31. 5. 2020. Vyhlášení výherce se uskuteční v průběhu června, o jeho přesném termínu budou účastníci včas informováni.

Zdroj: Taneční aktuality

Témata článku

Divoká karta TAkaranténakoronavirusTaneční aktuality

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: