Dnes startuje Dance Life Expo 2016

Dance Life Expo 2016, které proběhne od pátku 4. do neděle 6. listopadu 2016 na brněnském Výstavišti, nabídne širokou paletu tanečních vystoupení i workshopů. V sobotu se na Evropa 2 Show Stage představí Nikola Márová a Michal Štípa z Národního divadla Praha, sólisté z Národního divadla Brno, Pražský komorní balet, studenti Taneční konzervatoře Brno nebo Tanečního centra Praha a řada tanečních souborů.

„V rámci sobotního programu Dance Life Expo se mohou návštěvníci těšit na čtyři bloky plné ojedinělých tanečních show. Představí se řada předních tanečníků a tanečních uskupení. K vidění bude množství tanečních stylů, ať už se jedná o pole dance, street dance, balet a další. Chystáme také netradiční show, třeba afro-bubenickou show, šálovou akrobacii nebo ohnivou show,“ dodávají zástupci DLE.
V pátek a v neděli bude v rámci Dance Life Expo probíhat mistrovství Evropy otevřených disciplín tanečního sportu. „Díky spojení IDF European Championship a DLE budou mít tanečníci možnost soutěžit na prestižní mezinárodní soutěži a navíc i navštívit taneční workshopy vedené českými i zahraničními lektory nebo vidět úžasné nezapomenutelné taneční show a vystoupení,“ uzavírají zástupci DLE.

V průběhu dne budou probíhat také workshopy, na které se můžete registrovat ZDE.

Zdroj: DLE

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: