Dvě deci o TAnci – debaty o tanečních představeních v rámci festivalu Malá inventura

Dvě deci o TAnci.

Dvě deci o TAnci.

V rámci svého nového projektu Zaostřeno na tanec uspořádá redakce Tanečních aktualit během roku 2019 mezi umělci, produkčními, publicisty a diváky několik debat, kulatých stolů a seminářů, během nichž se budou řešit různé aspekty umělecké tvorby, její reflexe, publikum, financování, vzdělávání atd.

V rámci tohoto projektu proběhne série debat s umělci a diváky o konkrétním představení s názvem Dvě deci o TAnci. Diskuse, moderovaná redaktory Tanečních aktualit, se bude odehrávat vždy po vybraném představení, v prostoru divadelní kavárny či baru. Jejím účelem je navodit uvolněnou a přátelskou atmosféru při povídání o tématech dané inscenace, procesu tvorby, diváckých reakcích i šířeji o otázkách, které se týkají umělecké činnosti v dnešní době.
První dvě debaty se odehrají v rámci festivalu nového divadla Malá inventura 2019 v Praze. První 21. února 2019 v prostorách DOXu po Útočišti skupiny Farma v jeskyni (představení začíná ve 20 hodin), druhá 26. února ve Studiu ALTA po Nostalgiádě v režii Karla Vaňka (představení začíná v 18 hodin). Obě debaty bude moderovat zástupkyně šéfredaktora Tanečních aktualit Petra Dotlačilová.

Zdroj: Taneční aktuality

Témata článku

Taneční aktuality

Farma v jeskyniKarel Vaněk

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: