Flash mob „Tančící Aviony“ předznamená Dance Life Expo

Několik našich tanečních subjektů se 22. a 23. září 2012 spojí, aby v „Avionech“ (Avion Shopping Park Brno a Ostrava) vytvořily nezapomenutelnou show. Návštěvníci obchodních center budou moci zhlédnout exhibiční battly a vystoupení řady tanečních skupin vždy od 14:00 do 16:00. Dalším zážitkem z obou dní bude tzv. FLASH MOB (= několik stovek nadšenců tančících zaráz v jeden okamžik), který proběhne poprvé v jeden čas na dvou místech, a to 22. září v 16:00 v obou Avionech. „Tančící Aviony“ jsou další „předskokanskou“ akcí 1. ročníku mezinárodního tanečního veletrhu DANCE LIFE EXPO, konaného v rámci již zavedeného a populárního veletrhu SPORT Life na výstavišti v Brně ve dnech 5.–7. 10. 2012. Na DLE bude možné sledovat show tanečních subjektů a mistrů, aktivně se zapojit a využít některou z připravených 150 tanečních lekcí.
Cílem „Tančících Avionů“ je nejen návštěvníky obchodních center pobavit a představit něco málo z toho, co každého na DLE čeká, ale i zatančit si jednu flash mob choreografii, v jeden čas a na dvou místech. Jeden z organizátorů DLE Ing. Martin Fiedler dodává: „Aby se flash mob mohl uskutečnit, bylo zapotřebí natočit tzv. výukové video s flash mob choreografií, při jehož tvorbě se sešly legendy brněnské streetdancové scény, které jsou ověnčeny tituly mistrů světa, Evropy a ČR. Toto video bylo již vyvěšeno na našich oficiálních webových stránkách a na našem Facebookovém profilu. Každý, kdo bude mít zájem, se může doma taneční vazbu podle předlohy naučit a přijít si ji společně s námi zatancovat nejen do obchodních center, ale především 6. října na Dance Life Expu na výstavišti v Brně, kde veškerá naše práce vygraduje snahou zapsat náš flash mob do Guinessovy knihy rekordů. V jeden okamžik pod jednou střechou si tuto choreografii zatančí více než 1 000 tanečníků!
V případě, že by již v Avionech návštěvníky jakýkoliv taneční styl oslovil a měli by chuť si jej sami poprvé vyzkoušet v rámci tanečního veletrhu DLE, bude zde připravena hosteska, která zájemcům prodá vstupenku na DLE a pomůže s registrací do zvolené taneční lekce. Druhý z organizátorů DLE Mgr. Michal Nejezchleb upřesňuje: „Náš mezinárodní taneční veletrh nese vznešené poslání – vyburcovat celý taneční svět ke spojení a k prezentaci toho nejlepšího, aby všichni mohli zažít emoce, které tanec předává… Není třeba odkládat nákup vstupenky a workshopové karty. Lekce se každým dnem víc a víc zaplňují, proto zájemcům již nyní doporučuji navštívit naše webové stránky www.dancelifeexpo.cz a co nejdříve se do zvolených lekcí zaregistrovat s předstihem on-line. Kapacita lekcí je nemilosrdně omezená.
Jak už bylo naznačeno, každý se může stát součástí prvního flash mobu v Brně nebo Ostravě. Stačí jen sledovat oficiální webové stránky veletrhu Dance Life Expo www.dancelifeexpo.cz nebo Facebookové stránky www.facebook.com/DanceLifeExpo a přijít.
Rád bych touto cestou poděkoval našim obchodním a uměleckým partnerům, fanouškům a všem, kteří jakkoli projevili podporu našemu společnému projektu DLE, třeba jen tím, že si s námi zatančí flash mob,“ dodává závěrem Mgr. Jan Kuběna, hlavní manažer veletrhu SPORT Life a spoluorganizátor veletrhu DLE. Zdroj: DLE

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: