Klub přátel Pražského komorního baletu

Pražský komorní balet je nezávislý soubor s více než čtyřicetiletou tradicí, kdy jej v roce 1975 založil český choreograf Pavel Šmok. V často nelehké finanční situaci vděčí za možnost dál se rozvíjet a slavit úspěchy doma i v zahraničí především svým partnerům, patronům a mecenášům, jejich velkorysosti a odhodlání. Právě na podporu souboru vznikl také Klub přátel Pražského komorního baletu, jehož členem se může stát opravdu každý. Určen je všem milovníkům tance a příznivcům jednoho z nejvýznamnějších českých tanečních souborů. Něco změnit tedy můžete pomoci i vy,“ říkají zástupci PKB.

A dodávají: Zajímá vás, co se děje za scénou? Chtěli byste si včas rezervovat ta nejlepší místa v hledišti nebo osobně poznat tanečníky, jež vídáte na jevišti? Díky členství v Klubu přátel Pražského komorního baletu můžete být vašemu oblíbenému uměleckému souboru ještě blíž. Pro pokračování existence tělesa a pro naplnění našeho poslání má podpora každého z vás obrovský význam.
„Pokud chceme zajistit výbornou uměleckou úroveň a rozvíjet soubor do budoucna, je nezbytné spolupracovat s významnými choreografy, realizovat nové inscenační projekty a prezentovat se nejen napříč Českou republikou, ale i při hostováních na prestižních zahraničních divadelních scénách,“ říká ředitelka Pražského komorního baletu Ladislava Jandová. „K tomu je samozřejmě nezbytná podpora zvenčí. Jen díky ní pak můžeme pokračovat v intenzivní tvůrčí práci. Budeme velmi rádi, pokud podpoříte naši činnost a pomůžete nám budoucnost Pražského komorního baletu dál rozvíjet.“
„Připojíte-li se k věrným členům a zaregistrujete se již nyní, získáte od Pražského komorního baletu jako poděkování balíček členských výhod a neobvyklých zážitků, například VIP vstupenky na premiéry, přednostní právo rezervace vstupenek na představení, podepsané plakáty, vstupy na OpenClasses souboru či třeba společná setkání nebo večeře s tanečníky. Členství v Klubu přátel PKB může být též vhodným dárkem pro vaše nejbližší,“ uzavírají zástucpci PKB.

Více informací zde.

Zdroj: PKB

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: