Kompletní program festivalu KoresponDance proběhne i za nepříznivého počasí

Kompletní program festivalu KoresponDance proběhne i za nepříznivého počasí

Kompletní program festivalu KoresponDance proběhne i za nepříznivého počasí

Již dnes otevře opět žďárský zámek své dveře mezinárodnímu open-air festivalu současného tance, pohybového divadla a nového cirkusu – KoresponDance. Z důvodu nepříznivé předpovědi počasí se ale část programu přesouvá ze zámku na zimní stadion, kde organizátoři postaví hned dvě jeviště. Více informací i aktualizovaný program naleznete na www.korespondance.cz.

O víkendu od 12. do 14. července 2019 se tak zaplní nejen prostory barokního zámku ve Žďáru nad Sázavou, ale i místního zimního stadionu. Doprovodný program, tedy především různé workshopy pro děti a pro dospělé, experimentální taneční battle a světová premiéra představení Magic Show proběhnou ve vnitřních prostorách zámku, odpoledne se pak diváci přesunou na dvacet minut vzdálený zimní stadion, kde zhlédnou kompletní program představení.

I za deště tak diváci uvidí umělce z České republiky, Ameriky, Francie, Velké Británie nebo třeba z daleké Ghany a Srí Lanky. Žďárský zimní stadion bude žít několika novocirkusovými a tanečními představeními, bude zde zajištěno občerstvení i doprava ze Zámku. Všechny další služby budou změnám programu přizpůsobené.

Zdroj: KoresponDance

Témata článku

Zámek Žďár nad Sázavou

Tanec

Festival KoresponDance

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: