Kulatý Zoom na téma prodejnosti současného tance již dnes

Vše, co jste chtěli i nechtěli vědět o propagaci současného tance, a na co se již nemusíte bát zeptat.

Kulatý Zoom na téma prodejnosti současného tance již dnes

Kulatý Zoom na téma prodejnosti současného tance již dnes

Dnes v 17h proběhne webinář zaměřený na propagaci tance v rámci projektu Zaostřeno na tanec na platformě zoom. Připojit se můžete v 17:00 se na tomto odkazu:
https://zoom.us/j/98049980516?pwd=RFhjMTZZc3Fra0lGQ0hzMWc4NlJsUT09
Password: 779505

Speciálními hosty redaktorky Lucie Hayashi budou: Michaela Kessler (SE.S.TA, Bazaar), Nikola Lörinczová (PIARISTI), Pavlína Louženská (#HolkyzMarketingu) a Petr Kiška (Cooltour, Lenka Vagnerová, Radim Vizváry, Nová síť, Databáze tance).

Budeme mluvit o potenciálu i slabinách tance jako prodejného artiklu, způsobu, jakým může oslovit „široké“ i „úzké“ publikum. Produkční z první linie taneční armády se s námi podělí o překvapivé zážitky, ale i triky a tipy, jak na to. Zkušené markeťačky nás zase možná vyvedou z iluzí nebo zabedněných krabic a doporučí jiné efektivní nástroje.

Všichni posluchači budou mít možnost během celé relace klást otázky prostřednictvím Q&A nástroje, které se budeme snažit zodpovědět živě, nebo se podělit o názory či komentáře prostřednictvím diskuze. Můžete tak ovlivnit obsah webináře a přizpůsobit jej Vašemu zájmu.

Pojďte s námi povzbudit obor v restartování diváckého zájmu o kulturu. Věříme, že když dáme hlavy dohromady, vyrojí se mnoho užitečných nápadů.

Více o akci i jednotlivých mluvčích naleznete na stránce události zde: https://www.facebook.com/events/1411894325677158/

 

Akce se koná za podpory MKČR a MHMP.

 

Témata článku

propagace tancewebinářZoom

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: