Nadační fond pro taneční kariéru pořádá workshop pro začínající podnikatele

Nadační fond pro taneční kariéru pořádá workshop pro začínající podnikatele

Nadační fond pro taneční kariéru pořádá workshop pro začínající podnikatele

Nadační fond pro taneční kariéru připravuje workshop na téma Jak najít podnikatelskou příležitost a připravit si byznys plán. Proběhne pod vedením Michala Andery, podnikatele, lektora a vysokoškolského pedagoga, který pomáhá firmám s interní komunikací, zabývá se psychologií podnikatelů, inovacemi a kreativitou v podnikání. Je spoluzakladatel projektů clarity-lab, Vysvetli.cz a ByznysPark. Workshop se uskuteční 24. května 2016 od 17:00 v Malém sále Institutu umění – Divadelního ústavu, Celetná 17, Praha 1.
Workshop je určen pro začínající podnikatele i pro ty, kteří o podnikání teprve uvažují. Na workshopu se účastníci dozvědí více o podnikatelských příležitostech a jak se je naučit vyhledávat nebo jak si vytvořit základní byznys plán. Workshop je určený jak těm, kteří teprve hledají svůj podnikatelský směr, tak těm, kteří již nápad mají a potřebují si otestovat, zda je skutečně vhodný pro podnikání.
„Jsme jedinou organizací v České republice, která aktivně podporuje profesionály v oboru tance, pohybového divadla a cirkusu v procesu změny kariéry a přípravy na ni. Budujeme systém, který tanečníkům zajistí adekvátní podmínky v období profesní změny. Sledujte naše aktivity - v průběhu května budeme diskutovat v Praze a prezentovat v Olomouci. Přijďte se informovat a sdílet své zkušenosti,“ dodávají zástupci Nadační fondu pro taneční kariéru.
Zájemci se mohou přihlásit do 20. května 2016 na jana.bohutinska@tanecnikariera.cz . Počet míst je omezený a workshop je pro přihlášené účastníky zdarma. Více informací zde.

Více o M. Anderovi zde.

Zdroj: Nadační fond pro taneční kariéru

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: