„Nakopněte“ Ročenku Tanečních aktualit 2014/2015

Redakce internetového portálu Taneční aktuality.cz zahajuje kampaň na podporu své nové ročenky. Taneční aktuality se rozhodly využít jeden z nejmodernějších a nejzábavnějších způsobů financování prostřednictvím serveru Nakopni.Mě. Letošní ročenka vyjde již po osmé. Jedná se o tištěný výbor z textů, které pokrývají divadelní sezonu 2014/2015 a s ní i veškeré dění v českém profesionálním tanci! Letošní číslo má být obzvlášť nadupané informacemi ze světa tance, kromě recenzí na nová představení kamenných divadel a moderních scén, reflexí z festivalů, reportáží ze zajímavých projektů, v ročence najdete i řadu rozhovorů s tvůrci a tanečníky, například i s Terezou Podařilovou, primabalerínou ND a vítězkou letošní Thálie, jejíž fotka bude i na titulní straně. Součástí nové ročenky bude také choreografický speciál Improvizace jako choreografický princip. Obsah knihy tvoří jedinečný ucelený obraz o současném stavu našeho tanečního umění a jako tištěná publikace zůstane fyzicky zachována pro budoucí generace.
Jak můžete přispět? Je to jednoduché, každý čtenář a fanoušek tance, který se rozhodne podpořit vydání ročenky, může pomoci podle svých možností a získat na oplátku jednu z odměn – bude mít tak trvalou památku na Taneční aktuality a dobrý pocit z toho, že se stal součástí živého projektu. Co můžete získat? Velkou škálu odměn od jmenovitého poděkování na našich stránkách, přes výtisky ostatních ročenek a jiné dárky, až po exkluzivní možnost zkusit si s námi opravdovou novinářskou práci.
Odkaz na projekt: http://www.nakopni.me/projekty/umeni/rocenka-tanecnich-aktualit-20142015

Taneční aktuality.cz
, první internetový portál o tanci, je vaším orientačním bodem ve světě tance. Na našich webových stránkách naleznete denní zpravodajství z tanečního světa, odborné recenze, reportáže, zajímavé rozhovory s předními českými i hostujícími umělci, festivalové zpravodajství, ale i informace o konkurzech, workshopech, tanečních školách, diář tanečních představení z celé republiky atd. Sledujeme balet, současný tanec, fyzické divadlo, nový cirkus a další profesionální pohybově-divadelní formy v celé České republice, částečně i na Slovensku. Příležitostně publikujeme také recenze a reportáže ze zahraničních scén.
Webové stránky jsou provozovány obecně prospěšnou společností Taneční aktuality o. p. s., jejímiž zakládajícími členy jsou absolventi oboru taneční věda na taneční katedře HAMU. Redakce se tak stala nepostradatelnou a uznávanou složkou teoretické základny oboru.

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: