Pop Balet uvede dvě nové inscenace

Pop Balet uvede dvě nové inscenace

Pop Balet uvede dvě nové inscenace

Taneční skupina Pop Balet, pod vedením Majky Piskořové Veselé, chystá v dubnu dvě premiéry v Divadle Komedie. Choreografie Elixír bude poprvé uvedena 17. dubna, Malá holka ve velkém světě pak 24. dubna.
Elixíru autorka dodává: „Když v laboratoři šílené vědkyně vznikne elixír lásky, svět se převrátí vzhůru nohama - alespoň v očích tímto lektvarem politého mladého muže. Z tajemného elixíru lásky se však nečekaně stává prvotní esence života, která nás dovede až k samotnému zrození nové bytosti a zamyšlení se nad tím největším zázrakem v dějinách lidstva.“
A co divákům tvůrcí nabízejí v choreografii Malá holka ve velkém městě? „Hlavním motivem představení je cesta osudem dívky, svedené životem na scestí. Jak těžké může být pro mladého člověka vyrvat se ze spárů podsvětí a nastoupit na cestu světla. Je možné poradit si s tímto složitým úkolem sám? Jak potřebné jsou pro život naděje, důvěra a přátelství? Odpovědi na tyto otázky přináší představení Malá holka ve velkém světě,“ přibližuje představení Majka Piskořová Veselá.

Zdroj: Pop Balet

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: