Sergei Polunin vystoupí v neděli 5. prosince 2021 ve Fóru Karlín

Vystoupení světoznámého tanečníka Sergeie Polunina se uskuteční v neděli 5. prosince 2021 ve Fóru Karlín. Po několika odkladech způsobených koronavirovou pandemií je tak znám definitivní termín. Tento večer je tím večerem, kdy konečně budu v Praze Up, Close & Personal,“ s radostí zmiňuje Sergei Polunin.

Sergei Polunin. Foto Alex Kerkis.

Sergei Polunin. Foto Alex Kerkis.

Sergei Polunin... Up, Close & Personal začíná čtyřicetiminutovou sólovou poctou legendárnímu tanečníkovi a choreografovi Václavu Nižinskému, která se odehraje na pódiu uprostřed publika. Po představení bude následovat diskuse mezi Sergeiem a moderátorem o vybraných tématech.

Velmi speciální večer a intimní diskuse také umožní Sergeiovi představit a rozhovořit se o  FREE: A Life in Images and Words – nově vydané knize obsahující taneční, herecké a umělecké aktivity Sergeie Polunina s úvodem a předmluvou od Helen Mirren a Alberta Watsona, OBE. Bohatě ilustrovaná autobiografie přináší stovky obrázků od světových fotografů a dosud neviděné rodinné fotografie od samotného Sergeie. Více informací naleznete na http://book.poluninink.com. Podepsaná limitovaná edice knihy FREE bude k zakoupení před a po akci.

Zdroj: 2media.cz

Témata článku

Sergej Polunin

Forum Karlín

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: