Speciální vydání 2022 je na světě! Jeho kmotrou se stane Miřenka Čechová

Před několika dny vyšlo nové tištěné Speciální vydání Tanečních aktualit, jehož tématem jsou Proměny těla v tanci. Slavnostní křest publikace je naplánován na středu 23. listopadu 2022 v Pražském kreativním centru, kmotrou se stane česká performerka Miřenka Čechová.

Speciální vydání 2022 je na světě! Jeho kmotrou se stane Miřenka Čechová

Speciální vydání 2022 je na světě! Jeho kmotrou se stane Miřenka Čechová

Redakce Tanečních aktualit srdečně zve na slavnostní křest svého v pořadí již pátého Speciálního vydání, letos s podtitulem Proměny těla v tanci. Pod editorským vedením Lucie Hayashi vznikla publikace, do které svými příspěvky přispěli autoři z tuzemska i zahraničí, jako Hana Strejčková, Petra Dotlačilová, Daniela Machová, Jitka Pavlišová, Kateřina Šalounová, Anastasio Koukoutas, Marianna Panourgia, Yuki Kawamura, Katja Vaghi a Greta Grinevičiūtė. Za loňskou sezonou napříč žánry se ohlédli Zuzana Smugalová, Hana Strejčková a Roman Vašek.

Křest letošního vydání se odehraje 23. listopadu v prostorách Pražského kreativního centra na Staroměstském náměstí od 18.00 hodin. Jeho kmotrou se po Darie Klimentové, Václavu Kunešovi, Dadje Altenburg-Kohl a Martině Lacové stane česká tanečnice, performerka a režisérka Miřenka Čechová. Slavnostní večer bude věnován další významné osobnosti české taneční kritiky Nině Vangeli.

„Letošní Speciální vydání je opravdu v lecčem speciální. Podařilo se nám oslovit ke spolupráci zahraniční autory, díky čemuž publikace dostává skutečně mezinárodní přesah, který byl vždy jedním z našich cílů. Moc se těšíme, až náš Speciál společně s Miřenkou slavnostně vypustíme do světa,” dodává editorka Lucie Hayashi.

V rámci křtu se můžete těšit na losování výherců soutěže o slevu na zakoupení letošního Speciálního vydání, setkání s redaktory a autory a mnoho dalšího.

Témata článku

Speciální vydání 2022

Pražské kreativní centrum

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: