Taneční aktuality oslaví ve Studiu ALTA své desáté výročí

Taneční aktuality oslaví ve Studiu ALTA své desáté výročí

Taneční aktuality oslaví ve Studiu ALTA své desáté výročí

Veřejná oslava desátého výročí Tanečních aktualit proběhne v úterý 6. prosince 2016 od 19 hodin ve Studiu ALTA. Pro účastníky bude připravena tombola, malé občerstvení a pro první příchozí i přípitek. Z akcí, které se u příležitosti letošního výročí již konaly, připomeňme únorové setkání veřejnosti s redakcí, jarní spuštění nového projektu Databáze tance v rámci České taneční platformy nebo pravidelné rozhovory s našimi interními redaktory.

Šéfredaktorka Lucie Hayashi dodává: Taneční aktuality jsou internetovým portálem, což s sebou nese jistou úroveň anonymity, a to bychom rádi změnili. První setkání proběhlo již koncem února ve Studiu ALTA a bylo pro nás velmi zajímavou zkušeností. Další plánujeme nyní jako oslavu desátých narozenin. Neváhejte a přijďte s námi oslavit vstup do druhé dekády.“

Taneční aktuality jsou provozovatelem internetového časopisu o tanci a pohybovém umění. Portál je jedinečné aktuální, odborné, interaktivní a zdarma přístupné médium. Každodenně aktualizované zpravodajství i informační servis (přehled představení, workshopů, konkurzů atd.) plní web množstvím dat, stejně jako řada autorských článků reflektujících současné dění nejen v Praze. Od roku 2008 vydává redakce Ročenku, tj. publikaci shrnující nejvýznamnější umělecké počiny na poli tance a pohybového umění za uplynulou divadelní sezonu. O úspěšnosti Tanečních aktualit hovoří nejen rostoucí návštěvnost webových stránek, ale i stoupající počet fanoušků na sociálních sítích. Patrný je rovněž neutuchající zájem státních i soukromých divadel, tanečních škol a nezávislých uměleckých subjektů či tanečních umělců o navázání spolupráce.

Zdroj: TA

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: