Taneční aktuality úspěšně ukončily svůj crowdfundingový projekt

Taneční aktuality úspěšně ukončily svůj crowdfundingový projekt

Taneční aktuality úspěšně ukončily svůj crowdfundingový projekt

Od 20. března do 4. května 2017 probíhala na crowdfundingovém portálu Hithit kampaň na redesign internetových stránek Vylepšeme spolu Taneční aktuality!. Cílem bylo získat částku padesát tisíc korun, kterou se redakci podařilo ještě o necelých šest tisíc navýšit. Každý z dárců si mohl vybrat z širokého spektra atraktivních odměn, přičemž těmi nejoblíbenějšími se staly: Pro dobrý pocit, Lekce jógy s redakcí TA, S Odettou v zákulisí nebo dvakrát vyprodaná odměna v podobě lístků na představení Ballet Hommes Fatals.

„Touto cestou bychom velmi rádi poděkovali všem, kteří nám v kampani přispěli. Bylo to neuvěřitelných 92 fanoušků, díky kterým budeme moci po deseti letech obléct Taneční aktuality do zcela nového kabátu. V neposlední řadě patří náš velký dík umělcům, kteří natočili videa na naši podporu,“ dodává šéfredaktorka Lucie Hayashi.
Pro kampaň připravili videospoty například Adéla Pollertová, Andrea Kramešová, Lucia Kašiarová, Adam Zvonař nebo skupiny Dekkadancers a Ballet Hommes Fatals.
„Zpočátku to byl pro nás trochu risk a moc jsme nevěřili, že se nám cílová částka skutečně podaří vybrat. Ale díky zapojení celé redakce a podpoře umělců jsme oslovili nejen naše věrné čtenáře, ale i ty, kteří nás dosud neznali. Nyní se můžeme pustit do práce, protože nový web hodláme spustit již v lednu 2018,“ vysvětluje Josef Bartoš.
Redakci nyní čeká uzavření veřejné soutěže o nové logo, doladění struktury wireframe nových stránek a oslovení partnerů pro design a grafiku nového webu. Ruku v ruce s tím budou připravovat také nový redakční systém, který zvládne vysoké nároky na každodenní provoz redakce i snadnou orientaci a vyhledávání čtenáři, včetně dostupného archivu. Některé prvky budou přesunuty na sesterskou stránku: www.databazetance.cz, na jejíž editaci a inovaci se rovněž intenzivně pracuje. To vše samozřejmě bez znatelného omezení aktuálního chodu časopisu. I nadále bude redakce ráda za jakoukoli podporu, morální, věcnou i finanční. Více o možnosti podpory Tanečních aktualit o.p.s. naleznete zde: http://www.tanecniaktuality.cz/o-nas-kontakt/o-nas/podporte-tanecni-aktuality-i-vy.

Zdroj: TA

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: