Zapojte se do výběrové soutěže o nové logo a webové stránky Tanečních aktualit

Zapojte se do výběrové soutěže o nové logo a webové stránky Tanečních aktualit

Zapojte se do výběrové soutěže o nové logo a webové stránky Tanečních aktualit

Taneční aktuality vyhlašují veřejnou soutěž o nové logo, přičemž vítěz bude přednostně osloven i pro celkový grafický redesign portálu. Své návrhy můžete posílat do 30. dubna 2017 na adresu: josef@tanecniaktuality.cz.

Redakce Tanečních aktualit spustila 20. března 2017 na crowdfundingovém portálu Hithit.cz kampaň, jejímž cílem je získat prostředky na redesign internetových stránek. V současné době se podařilo vybrat zhruba třicet tisíc korun, cílem je však padesátitisícová částka. I když je rozpočet organizace napjatý, je si redakce vědoma nutnosti změny. „Webové stránky vznikly před deseti lety a jejich současný stav je téměř neúnosný. Přeplněný a nepřehledný obsah bije do očí, a proto chceme portál odlehčit a dopřát mu nový a svěží vzhled,“ přiznává šéfredaktorka Lucie Hayashi.
A jaké je přesné zadání? „Co se týká loga, rádi bychom ponechali princip dvou tančících postav a dlouhý nápis zkrátili jen na TA,“ vysvětluje Josef Bartoš přání redakce a dodává: „Grafici mají za úkol logo Tanečních aktualit zmodernizovat tak, aby byla cítit návaznost na logo předchozí, přitom už ale dýchalo 21. stoletím.“
Soutěž je veřejná a o nové podobě loga budou spolu s členy redakce hlasovat také někteří z účastníků hithitové kampaně. Vítězné logo bude odměněno částkou 7500 Kč (včetně DPH), grafikovi bude přednostně nabídnuta možnost grafického zpracování nových webových stránek Tanečních aktualit. Nový web bude spuštěn začátkem roku 2018.

Zdroj: Tisková zpráva TA

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: