Brněnské Dance Life Expo 2016 nabídne flash mob s Kohákem, Pavláskem a Sokolem

Brněnské Dance Life Expo 2016 nabídne flash mob s Kohákem, Pavláskem a Sokolem

Brněnské Dance Life Expo 2016 nabídne flash mob s Kohákem, Pavláskem a Sokolem

Dance Life Expo se uskuteční ve dnech od 4. do 6. listopadu 2016 na brněnském Výstavišti. I letos nabídne propojení tanečního festivalu a veletrhu určeného pro aktivní tanečníky i širokou veřejnost. Pro taneční nadšence bude připravena široká škála tanečních stylů, které si budou moci vyzkoušet na workshopech různých úrovní. „Přijďte si užít tři dny plné tance ve všech jeho podobách. Dance Life Expo je univerzální meeting pro všechny se zájmem o hudbu a tanec. Pro některé z Vás to může představovat začátek aktivní činnosti, pro pokročilejší tanečníky přináší možnost konfrontace, inspirace, sdílení zkušenosti a informací. Pro ostatní jednoduše zábavu a příjemně strávený čas. Věříme, že si najdete to své,“ dodávají zástupci DLE.

Již tradičně se na Festivalu sportu, tance a zábavy bude odehrávat pokus o překonání tanečního rekordu v počtu lidí tančících současně na stejnou choreografii. Své taneční umění letos předvede hned trojice známých osobností – Jakub Kohák, Lukáš Pavlásek a Ondřej Sokol. „Musíme říct, že na ně nečeká lehký úkol. Loňského flash mobu se totiž zúčastnilo neuvěřitelných 1 216 tanečníků. Nenechte kluky ve štychu, přijďte si s nimi v sobotu 5. 11. zatančit a užít si tak skvělou atmosféru,“ dodávají zástupci DLE.
Tanečníci se mohou i letos těšit na velké množství tanečních stylů, ať už street dance, pole dance, společenské tance nebo třeba step. Chybět nebude množství workshopů, které se odehrají celkem v sedmi tanečních studiích. Začátečníci mohou bez registrace navštívit jednu z Open Class lekcí.

Celý program zde.

Zdroj: DLE

Témata článku

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: