Jméno vítěze Divoké karty bude odhaleno již příští týden

V úterý 16. června 2020 proběhne v divadle PONEC oficiální vyhlášení vítěze soutěže o Divokou kartu Tanečních aktualit. Výherce získá balíček mediální podpory v hodnotě 50.000 Kč na příští sezonu. Vyhlášení bude předcházet  představení GUIDEd Tour a po jeho skončení proběhne přípitek na baru a diskuse o potřebách medializace tance, jejich možnostech a formách.

Jméno vítěze Divoké karty bude odhaleno již příští týden

Jméno vítěze Divoké karty bude odhaleno již příští týden

„Výběr výherce rozhodně nebyl jednoduchý, měli jsme velké množství silných kandidátů, jejichž kvality jsme velmi pečlivě posuzovali. S vítězem jsme všichni velmi spokojení a těšíme se na spolupráci,” prozradil předseda komise a šéfredaktor Tanečních aktualit Josef Bartoš.

Uchazeče hodnotila pětičlenná porota ve složení Yvona Kreuzmannová, Adriana Světlíková, Lucie Hayashi, Daniela Machová a Josef Bartoš. Po tři měsíce nabízely Taneční aktuality umělcům možnost zaujmout porotu svým projektem a vyhrát na období od 1. 8. 2020 do 31. 7. 2021 balíček mediální podpory. Součástí balíčku je například konzultační činnost v oblasti plánování a tvorby rozpočtu, propagačních strategií a fundraisingu. Mimo to obsahuje také poskytování mediálního prostoru na webových stránkách Tanečních aktualit, zveřejňování zpráv, pozvánek, newsletterů a dalších propagačních příspěvků.

„Uvědomujeme si nedostatek mediálního prostoru, který je věnován tanci, ale také nezkušenost začínajících umělců v komunikaci s médii. Věříme, že náš servis jim může pomoci překonat prvotní překážky. Konzultace i mediální prostor zdarma je dokáže povzbudit v efektivní artikulaci svého uměleckého záměru,“ dodává Lucie Hayashi, která bude po vyhlášení výsledků moderovat diskusi se zúčastněnými o potřebách i očekáváních, která mají tvůrci od medií.

Účast na celé akci je zdarma pro všechny, kteří se předem registrují na stránkách divadla PONEC. Přijďte osobně poznat prvního držitele Divoké karty Tanečních aktualit a diskutovat s námi o funkci médií v umělecké kariéře.

Témata článku

Divoká karta TAGUIDEd TourTaneční aktuality

Divadlo Ponec

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: