Pozvánka na seminář se Sarou Puchowskou

Nadační fond pro taneční kariéru pokračuje v letošní sérii seminářů pro tanečnice a tanečníky. Ve čtvrtek 6. června se bude od 16 hodin konat online seminář se Sarou Puchowskou. Jejím dlouhodobým tématem je taneční medicína.

Nová studie NFTK.

Nová studie NFTK.

Tématem semináře bude poslání NFTK, program individuálního poradenství a koučink. Prostor bude i na diskuzi o současných potřebách tanečnic a tanečníků. Na konci května už se na toto téma konal seminář ve spolupráci se souborem 420PEOPLE.

Součástí seminářů je také představení nové studie NFTK k tématu zdraví, prevenci úrazů s uvedením příkladů dobré praxe z domova i ze zahraničí - Úrazy a nemoci z povolání u profesionálů a profesionálek v oblasti pohybových umění. Studie je po více než padesáti letech první ucelenou domácí odbornou sondou do problematiky zdraví v tanci a příbuzných uměleckých oborech, jako jsou nový cirkus, pohybové a fyzické divadlo. Vznikla na základě domácích a zahraničních rešerší a zmapováním situace v baletních souborech zřizovaných divadel a v nezávislých souborech, které jsou podporovány z veřejných zdrojů.

Zdroj: Nadační fond pro taneční kariéru

Témata článku

Nadační fond pro taneční kariéru

MultižánrovéNový cirkusTanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: