Divadlo Ponec zve na derniéru inscenace Korekce

V Ponci – divadle pro tanec bude 9. května od 20 hodin naposledy k vidění inscenace Korekce. S diváky a jevištěm se rozloučí počin taneční skupiny VerTeDance v režii Jiřího Havelky, provázený živou hudbou Clarinet Factory.

Foto: Vojtěch Brtnický

Foto: Vojtěch Brtnický

Korekce se po premiéře v únoru 2014 dočkala nadšených ohlasů i řady profesních ocenění, včetně ceny za Taneční inscenaci roku 2014, ceny BE Audience Award 2015 a Mess Festival Award 2015 v rámci BE festivalu v Birminghamu a prestižního ocenění Herald Angel Award 2015 na Fringe festivalu v Edinburghu. Spolutvůrci choreografie jsou sami tanečníci a tanečnice, kteří v inscenaci účinkují: Veronika Knytlová / Marta Trpišovská, Tereza Ondrová / Soňa Ferienčíková, Martina Hajdyla Lacová / Helena Arenbergerová, Karolína Hejnová / Sára Arnsteinová, Robert Nižník, Jaro Ondruš / Radoslav Piovarči, Petr Opavský / Michael Vodenka.

Inscenaci Korekce uvádí Ponec – divadlo pro tanec společně s Mezinárodním festivalem současného tance a pohybového divadla Tanec Praha. Jubilejní 35. ročník festivalu se koná od 3. do 28. června.

Zdroj: 2 media

Témata článku

Tanec Praha

Divadlo Ponec

Tanec

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: