Re: Pepo!
vložil Kata Zagorski
IP: 85.216.156.215
Reaguje na: Re: Pepo!
Ahoj Pepo, Ahoj Kato, díky za poznámku. To ale nebylo kvůli tomu, že bychom za LGBTQIA+ nestáli, ale proto, cituji z mé odpovědi, že: "výzvy na webu TA vůbec nezveřejňujeme, vše jsme přesunuli na Databázi tance, ale ta se orientuje pouze a výjimečně na Českou republiku." Takže najednou vznikl meziprostor, kam se tato výzva nevešla, ale to neznamená, že nebyla potřebná. Když bys mi tenkrát navrhla, že napíšeš "úhel pohledu" s tím, že podobná zvěrstva se mohou lehce odehrát i v ČR, a proto by se o to mělo zajímat i české čtenářstvo, prostor bych ti rád poskytl. Bohužel, mě to tenkrát taky nenapadlo řešit to tímto způsobem...
dík za odpoveď. Podobné zverstvá sa môžu veľmi ľahko odohrať aj v ČR, ale verím, že sa neodohrajú. Ja som len šírila výzvu, ktorá však bola aj správou, apelom, plačom, prosbou a akciou za to, aby sa to už nikde stať nemohlo. Aby sa o tom dozvedeli aj tanečníci, aby sa mohli postaviť za svojich kolegov, ako píšeš. Tak možno aspoň takto z komentára. Pepo, skvelé, že o tom píšeš, podporujem Tvoju výzvu! Ak to teraz dokážete v Česku, možno, kto vie, aj na Slovensku sa to pohne trochu viac vpred. Budete inšpiráciou.
Kata Zagorski
Neprávem? Tak to som sa chvíľu snažila zistiť, či právem alebo neprávem, aj či bola právem alebo neprávem vrátená späť,…Padesátka tanečníků burcuje bratislavskou scénu v nové inscenaci Bolero